Διάγνωση και Θεραπεία Αγγειακών Παθήσεων

Αγγειοχειρουργός

Γκέκας Χρήστος

Φλεβική νόσος
Περιφερική αγγειοπάθεια
Θρόμβωση
Ευρυαγγείες
Εγκεφαλικό επεισόδιο
Διαβητικό πόδι
Ανεύρυσμα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διευθυντής , Επιστημονικά υπεύθυνος αγγειοχειρουργικού τμήματος Mediterraneo Hospital Γλυφάδα.
Επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουγικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Τρίμηνη εκπαίδευση υπαίθρου στο Γ.Ν.Ν. Ρεθύμνου.
Αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Νίθαυρης του Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής του Ν. Ρεθύμνου.
Ειδικευόμενος ιατρός στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ.
Επικουρικός ιατρός αγγειοχειρουργός στην Αγγειοχειρουργίκη Κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».
Ως εκπαιδευτής:

• Συμμετοχή στα μαθήματα της Aγγειοχειρουργικής Kλινικής του Ν.Ε.Ε.Σ, παρουσιάζοντας θεματικές ενότητες, ενδιαφέροντα περιστατικά, βιβλιογραφικές ενημερώσεις.
• Συμμετοχή στα μαθήματα της Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας με on-line τηλεδιάσκεψη με την αντίστοιχη εταιρεία της Θεσσαλονίκης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010.
• Παρουσίαση ενδιαφέροντος περιστατικού με χρόνια ισχαιμία εντέρου-χειρουργική αποκατάσταση απόφραξης άνω μεσεντερίου αρτηρίας με bypass c-type, στα πλαίσια των μαθημάτων της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Χρήστος Γκέκας είναι αγγειοχειρουργός που ξεχωρίζει για το επιστημονικό, επαγγελματικό και εκπαιδευτικό του υπόβαθρο. Από το 1999, όταν και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο Πλόβντιβ της Ιατρικής Σχολής της Βουλγαρίας.
Διδακτορικό με θέμα «Έκφραση της Απολιποπρωτεΐνης J στην αθηρωματική πλάκα ασθενών με στένωση καρωτίδων», στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στις «Ενδαγγειακές Τεχνικές – Endovascular techniques» (Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία).

Γιατι να επιλέξετε το πολυϊατρείο της inimalab?